Noréns Bil AB

OM OSS

 

Noréns Bil AB

Noréns Bil AB drivs av oss, Mikael Norén och Mattias Svensson. Vi har båda arbetat många år inom branschen och har därför en stor erfarenhet. Vårt fokus är att kunna erbjuda en bra service till dig som kund, både innan och efter affären.  Du kan även få förmånlig finansiering hos oss, till och med på verkstadsräkningen. I vår verkstad utför vi service av Cross & Enduro. 

Finansiering

Hos oss kan du ansöka om finansiering och leasing via Santander Bank, samt finansiering utan kontantinsats från Svea Ekonomi.

BETA-återförsäljare

Vi är sedan 2021 återförsäljare av BETA, vilket innebär att du hittar allt från Enduro till Mini Bikes här hos oss.

Vad vi erbjuder

Hos oss hittar du begagnade bilar och MC samt nya Enduro, mopeder, lätt MC, Trial-motorcyklar och Mini Bikes. Vi har även en rad olika tillbehör som crossjackor, handskar och streetwear.

Vi har en egen verkstad där vi tar emot cross & enduro av alla slags märken för reparation och service. För oss är det A och O att du som kund är nöjd. Därför har du även möjlighet till olika finansiering för både köp och reparationer. 

Noréns Bil AB

kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av våra produkter eller om du har några frågor. Fyll bara i formuläret här intill så återkommer vi till dig så snart vi kan.